Vår Service

Vi utför alla typer av renoveringsarbete

Uterum och altandäck

Att fräscha upp sin fastighet med ett rum i trädgården och ett fantastiskt golv att gå ut på i dem finare tiderna om året är inte fel.

Takbyte

Att byta sitt tak är något som alla får göra under sin livstid någon gång. Det är husets hatt som skyddar allt som finns där under.

Speciellt nu i dessa tider när många monterar solceller så bör man ha i åtanke att göra denna investering innan så inte bekymren kommer i efterhand.

Grund och Betong

Vi utför allt med grund samt diverse murningsarbeten

Badrum

Just detta badrummet har vi satt med Kanadensisk Natursten
Vi tar oss gärna på ansvaret som totalentrepenör av alla dess sorters våtrum. Vi är även certifierade för våtrum

Garage och Tillbyggnader

Vi bygger till ert hus i alla dess former.
Vi bygger även Garage, Attefallare sidobyggnader .

Kupor och Renoveringar

Totalrenoveringar.
Förnya och förbättra era hem.
Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi oss gärna på dessa uppdrag. Som totalentrepenör så sköter vi gärna helheten med nära kontakt och planering med er som kund.

Kök

Om man inte vill montera ett kök från en köksleverantör som vi också gärna gör så kan ni även få ett platsbyggt kök om ni vill.

Golv

Vi lägger in alla sorters golv enligt kundens önskemål och våra rekommendationer

Diverse

Alla sorters förfrågningar är välkomna 🙂
Här har vi ett trevligt utekök för avkoppling och glad fru som vår gubben att laga maten i trädgården under den varma perioden av året:)

Vi bygger gärna lösvirkeshus

Vid ett första besök så går vi tillsammans igenom era visioner och tankar kring ert blivande hem.
Därefter planerar vi tillsammans med en arkitekt hur ert hus ska se ut på papper och planläggning av hur huset ska ligga på tomten ni har införskaffat er.
Därefter söker vi bygglov och räknar fram en Produktionskostnadskalkyl tillsammans utefter dem valen ni gjort samt skriver ett avtal om när arbetena ska påbörjas och avslutas . Vi utför arbetet som en totalentrepenad med våra sen länge samarbetspartners där jag fungerar som eran kontaktperson och närmsta bollplank igenom hela processen.