TILLBYGGNATION

Utbyggnad


Är ni trångbodda eller vill ni skapa nya härliga umgängesytor? Genom att bygga ut en befintlig fastighet kan en för tillfället trångbodd situation bli fantastisk. Oavsett om byggnationen består av en enklare konstruktion eller något som ska stå på en ny gjuten platta kan vi hjälpa er. Utbyggnationer eller nybyggnationer är ett av våra vanligare uppdrag så kika gärna igenom våra referenser för exempel och inspiration.

Garage


Ett stort varmgarage är inte bara bra för bilen och miljön utan ger dig också möjligheter som gästrum och förvaring. Garagen vi bygger är i alla dess storlekar och kan vara allt från en enklare entreprenad till gjutning av en helt ny platta och därefter ett garage kombinerat med gästhus. Be oss gärna om referenser och tidigare byggnationer så diskuterar vi oss fram till vad som passar just er.

Carport


En carport är inte bara ett bra sätt att slippa skrapa rutorna på bilen utan kan också kombineras med smart förvaring. Många hus har också goda möjligheter där man kan skapa snygga byggnationer genom att sammanföra befintlig byggnation med en snygg & funktionell carport. Oavsett om du har köpt en carport i moduler eller vill ha hjälp med en egen unik kan vi hjälpa er.

Altan


Den moderna familjens nya allrum är många gånger altanen eller uterummet. Oavsett om ni önskar en enkel altan eller ett uterum som binds ihop med befintlig fastighet kan vi hjälpa er. Våra tidigare byggnationer består av allt från enkla altaner utan glas till helt isolerade uterum som går precis lika bra att använda även vintertid. Låt ert nya utrerum bli familjens nya favoritrum, vi vet hur !

Trädäck/terass


Vad är trevligare än att möta gästerna med något gott i glaset på en schysst terass? Många tomter har nivåskillnader som kan upplevas som otillgängliga och svårplanerade. Att bygga ett trädäck/terass över dessa är ett jättebra sätt att knyta samman trädgård och hus. Vi har stor erfarenhet av unika lösningar och många gånger lämnar tomten möjligheter till spännande och unika terasser i nivåer vilket gör att vi kan skapa ert helt unika trädäck.