Om Daniel Svensson Bygg AB


Daniel Svenssons Bygg har sedan starten 2007 utfört de flesta typer av byggarbeten till de flesta olika typer av beställare.

Vi har som byggfirma kompetensen att hjälpa er med små som stora byggprojekt, hela entreprenaden kring ett lösvirkeshus eller en enklare renovering.
Tillsammans är vi ett sju man starkt arbetslag som alla arbetar efter mottot ”Ett väl utfört arbete skapar fler arbeten”. Självklart samarbetar vi med flertalet av olika firmor beroende på uppdrag men för dig som kund ska det vara enkelt och därför tar vi gärna hela ansvaret även om vi inte utför hela arbetet.

För oss är det självklart att oavsett om du behöver hjälp med att bygga ett hus, bygga ett garage, renovera ett badrum eller få hjälp med ett nytt kök så ska ansvaret åligga oss & enkelheten att tillsammans med en stabil partner få arbetet utfört åligga dig.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag kring ditt nya byggprojekt.

Är du den vi söker?


Vi på Daniel Svensson bygg växer och behöver utöka vårt arbetslag. Därför söker vi nu en till snickare som har samma höga kvalitetskrav på sig själv som vi har.

Utöver ett stort intresse för arbetet vill vi också att du har minst fem års erfarenhet och för våra uppdragsgivares skull också är glad, social & utåtriktad.

Den vi söker ska kunna arbeta effektivt, vara självständig & inneha minst B-körkort.

Välkommen att kontakta oss över telefon eller maila oss din ansökan!

info@danielsvenssonsbygg.se

Vilka är vi?

Daniel Svensson

Grundare

Oscar Normansson

Snickare

Emanuel Hultman

Snickare

 

Dan Svensson

Snickare

 

Kasper Pettersson

Snickare

 

Per-Erik Normansson