Tillbyggnad Öjaby

18. september 2017

    

    

Nu kan familjen i Öjaby flytta in i sin tillbyggnad.


 

Invändigt Villa Turesson

15. september 2017

 

I veckan har vi jobbat för fullt invändigt Villa Turesson. Allt för att vi ska hinna klart så att familjen kan flytta in i sitt fantastiska hus vecka 40. Allt börjar falla på plats, håll utkik fler bilder kommer!


 

Veranda Villa Tofta

11. september 2017

Nu har vi påbörjat verandan på Villa Tofta. Ställningen är nere och husets utsida börjar bli klart.


 

Garageplatta Villa Thuresson

5. september 2017

 

Förra veckan blev vi klara med garageplattan intill Villa Thuresson i Vikaholm, vilket blir ett av höstens fortsatta projekt. Huset är nästintill klart utvändigt och när målarna är klara har vi en hel del att färdigställa invändigt innan familjen flyttar in.


 

Projekt efter semestern

4. september 2017

Efter semestern har vi haft fullt upp att göra. Vi har påbörjat ett nytt renoveringsprojekt i Lädje där vi ska totalrenovera ett äldre hus både invändigt och utvändigt. Dessutom börjar allt falla på plats utvändigt på Villa Tofta då både panel, fönster och takpannor är på plats.  Nu i veckan har vi även hunnit med att gjuta en platta till garaget intill huset Villa Thuresson i Vikaholm, vilket blir ett av höstens fortsatta projekt. Utöver våra husbyggen har vi även hunnit med mindre renoveringar. Vi har bland annat bytt tralluckor på kabelkanalerna på ställverket åt Vattenfall i Gislaved och bytt räcken, monterat staket och Carport på en hyresfastighet i Växjö. Kika gärna in på vår Facebooksida eller Instagram-konto för mer information och bilder.


 

Hyresfastighet i Växjö

3. september 2017

Carport, räcken, och montering av staket på hyresfastighet på Öster i Växjö. Oavsett om du har köpt en carport i moduler eller vill ha hjälp med en egen unik kan vi hjälpa er.


 

Glad sommar!

15. juli 2017

Nu tar vi semester, åter vecka 32. Vi på Daniel Svenssons Bygg önskar er alla en trevlig sommar! 😃☀️


 

Tillbyggnad Benestad

30. juni 2017

Björn och Alexander är nu klara med etapp 1 på renovering/tillbyggnad ute i Benestad. Nya tag efter semestern😎🛠


 

Tak Villa Tofta

28. juni 2017

Nu är vi snart klara med taket på Villa Tofta, det går framåt! 😃


 

Fönster Villa Turesson

19. juni 2017