Nybyggnation

Lösvirkeshus


Flera av våra klienter har velat ha ett unikt hus och själva till stor del påverka utseende och form. Då är ett lösvirkeshus det absolut bästa valet. Vi kan tillsammans med er och er arkitekt tillsammans diskutera oss fram till den för er bästa lösning. Genom samarbetspartners kan vi vara hel eller delentreprenör under byggnationen av ett lösvirkeshus.

Husresning


Efter att ha genomfört många husprojekt har vi stor erfarenhet från arbetet kunders nya hus. Oavsett om det rör sig om avancerade projekt med annorlunda design eller ett nytt garage med gästrum så är vi tillsammans med samarbetspartners & duktiga medarbetare en komplett helhetsleverantör för uppdraget.

Husbyggnationer


En komplett byggnation av hus kräver stor noggranhet, trygga partners och välutbildade snickare. Genom att arbeta med oss på Daniel Svensson bygg får du alla dessa delar. Efter flertalet husbyggnationer delar vi gärna med oss av nöjda kunders historier för att sen också få förmånen att hjälpa även er.

Byggnadsverk


Äger ni ett kulturskyddat objekt? Reglerna om vad och hur man får göra kan då vara lite svåra att sätta sig in i. Vi är vana att jobba med kulturbyggnader där man istället för klassisk renovering inriktar sig till byggnadsrestaurering eller snickeriarbeten i form av byggnadsvård. Hör av er med mer information om ert objekt så diskuterar vi oss fram till en bra bygglösning för även er.

Del/helentreprenad


En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk. Därför är det enormt viktigt för oss att samarbeta med branschkollegor inom de områden som inte är vår kärnverksamhet. Exempel på det kan vara en badrumsrenovering där vi kan göra grunderna men överlåter delar av entreprenaden till vår samarbetspartner som är ackrediterad för säkert vatten. Därför det lika naturligt för oss i de fallen vi istället blir en del i en hel entreprenad, som vid exempelvis en husbyggnation.