Kakel & klinker

Badrum


Att renovera ett badrum kräver stor noggrannhet och bra planering. Tillsammans med dig går vi igenom önskemål och kan tillsammans med våra samarbetspartners skapa ert nya badrum.
Du kan få hjälp med allt från montering av inredning till unika badrumsbyggnationer, valet och budgeten sätter du som kund och vi utför arbetet, självklart helt efter alla regler & normer.

Kök


En köksrenovering kan för oss handla om allt från montering av ett färdigt kökskoncept från exempelvis IKEA till att platsbygga ett unikt kök helt anpassat just efter era krav & önskemål.
Vid de fallen vi flyttar vatten arbetar vid med partners för att köksrenovering ska bli utförd såväl säkert som enligt byggnormerna. Vill ni ha hjälp med montering & installation av vitvarorna kan vi självklart hjälpa er med även det.

Klinker/Mosaik


Tillsammans med duktiga partners kan vi skapa unika miljöer där materialval spelar stor roll. Vi samarbetar med de duktiga grabbarna på Interni Kakel i Växjö och tillsammans med dem kan ditt nya badrum eller kök få ett helt unikt utseende. Oavsett om det gäller klinkergolv, kakel i badrum eller unika lösningar i mosaik kan vi tillsammans med våra duktiga partners hjälpa er.