Entreprenadarbeten

Markarbeten


Tillsammans med mina samarbetspartners kan vi också hjälpa er med entreprenad av uppfarter, stensättning, plattläggning, murar runt trädgårdar, asfaltering med mera. Vi har genomfört många olika typer av arbeten och kan hjälpa er med allt från delar av en trädgård till helentreprenad vi en husbyggnation.

Grundarbeten / gjutning


Tillsammans med pålitliga kollegor i branschen utför vi tillsammans alla typer av markarbeten.
Ett väl utfört grundarbete är kritiskt för att byggnationen sen också ska gå att slutföra. Markarbeten utför vi vid nybyggnationer, tillbyggnationer, byggnation av garage, uterum, trädäck med mera. Exempel på sådana tjänster kan vara gjutning, anläggning av platta eller husgrund. Kontakta oss gärna i god tid inför byggnationen så vi kan träffas för att diskutera hur vi bäst utför grundarbetet hos just er.

Dränering


Ett av de vanligaste felen idag när man tittar på hus med källare som är till salu så är det förhöjda fuktvärden i källaren. De utvändiga fuktskydden som installerades runt husgrunden har en begränsad livslängd och i många fall bedöms dess funktion vara förbrukad. Detta påverkar sedan husgrunden och gör att fukt tränger in vilket utöver en obehaglig doft också kan ge upphov till påväxt av mögel. Genom att dränera / avleda vatten från husgrunden och komplettera med ett nytt fuktskydd runt husgrunden så förlänger du livslängden på ditt hus. Vi kommer gärna hem till er och diskuterar er fastighets bästa lösning. Tillsammans med samarbetspartners utför vi tillsammans dräneringsarbeten.